Aug 1, 2009, 10:50 AM

Дъжд от спомени 

  Poetry » Other
860 0 4

 

Дъждовни спомени в мен валят,

тъжни дни щастливи мигове броят,

думи мълчаливи в себе си крещят,

камбаните на сърцето за отчаяние

звънят ли, звънят.

 

Спомени преливат в мен,

камбаната не спира да звъни,

нощта залива с мрак ясния ден,

със счупена рамка образът тъжен

в душата ми пак стои.

 

Милан Милев

 

30.07.09

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??