21 сент. 2011 г., 13:42

Дъждове 

  Поэзия » Любовная
677 0 25

От устните ти нека пия

мечти, събрали топлина,

и с ласка - моята ръка

сълза в очите ти да скрие...

 

Ще ти прошепна две слова

с усмивка груба, просто мъжка,

и егото ми ще изкръшка

във танц със твойта красота...

 

И всеки миг ще чурулика

по цъфналите клонки в мрака -

аз точно тази пролет чаках,

а ти без думи я повика...

 

Със прелест я окичи, женска,

в прегръдките си - дом ù даде

и с дъждове безумно-млади

я напои - на капки нежност...

 

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??