29 февр. 2008 г., 11:58

Дъждовни капки  

  Поэзия » Другая
1450 0 19
 
Дъждовни капки по стъклата
пътеки си проправят,
пулсират, сбират се, потракват,
изтичат в ручей палав.

Дъждовни капки неотмити
препускат в надпревара,
измиват спомени изтрити
и дати в календара.

След тях във бляскави редички
лъчите се оглеждат,
играят в капките-очички
и става чисто, светло.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??