10 мар. 2009 г., 09:09

... е над теб ... 

  Поэзия
729 0 23

                ... е над теб ...

Ще се завърна. Стара, като навик...
Нали и птиците се връщат по гнездата...?
Но винаги пред прага си оставям,
силата с размаха на крилата...

Ще се завърна - сенките ми кимат...
Тежат оловно-сиви стъпалата...
Връщам ли се... ? Просто си отивам...
Ротонда е над Теб душата ми...!

© Таня Георгиева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??