10.03.2009 г., 9:09 ч.

... е над теб ... 

  Поезия
728 0 23

                ... е над теб ...

Ще се завърна. Стара, като навик...
Нали и птиците се връщат по гнездата...?
Но винаги пред прага си оставям,
силата с размаха на крилата...

Ще се завърна - сенките ми кимат...
Тежат оловно-сиви стъпалата...
Връщам ли се... ? Просто си отивам...
Ротонда е над Теб душата ми...!

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??