28 окт. 2010 г., 13:30

* * * 

  Поэзия
309 0 0

Във вихъра на любовта

 

 

Във вихъра на любовта

се чувствам аз сега.

Непознат за мен човек

сърцето ми разби,

как наистина ли се случва

туй сега със мен,

от пръв поглед сърцето

 ми да полудей.

 

 

За мен си ти една

 звезда, блеснала като

 капка сълза.

За теб мечтая всеки

ден, пак твоите очи

блестящи да впият

поглед в мен.

© Виктория Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??