9 февр. 2010 г., 13:03

*** 

  Поэзия » Любовная
473 0 0

Очите ми - за тебе греят,

сърцето ми - за теб тупти.

Ръцете ми - към тебе се протягат

и молят да ги приютиш.

 

И устните ми твойте устни чакат,

за да се слеят с греха.

Една любов изгаря без остатък

в танца луд на две тела.

© Звезделина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??