Feb 9, 2010, 1:03 PM

*** 

  Poetry » Love
472 0 0

Очите ми - за тебе греят,

сърцето ми - за теб тупти.

Ръцете ми - към тебе се протягат

и молят да ги приютиш.

 

И устните ми твойте устни чакат,

за да се слеят с греха.

Една любов изгаря без остатък

в танца луд на две тела.

© Звезделина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??