18 сент. 2010 г., 22:46

**** 

  Поэзия » Любовная
657 0 2

И ако пак затръшнеш вратата на мойто сърце

и ако пак ме обидиш и тръгнеш си.

Ще залинее душата ми с мъртви ръце,

очаквайки твойто завръщане.

 

Ще посинеят от студ устните

без твойте горещи целувки.

Очите в скръб ще потъват,

пред тях ще е само ликът ти.

 

Но ще чакам аз ти да се върнеш,

да целунеш пак мойто лице,

да ми кажеш, че страшното свърши
и че всичко е вече наред.

© Ивелина Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??