15 апр. 2011 г., 14:07

Един ден 

  Поэзия
772 0 3

И някой ден, когато тихо отмина

на пръсти покрай теб в съня ти,

ще остане след мен моето име,

гласът ми често ще те пита...

Ще остане след мен онова тънко ухание

на вино,

на огън,

на зима,

на билка.

 

Един ден,

когато няма да ме има...

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??