Apr 15, 2011, 2:07 PM

Един ден 

  Poetry
781 0 3

И някой ден, когато тихо отмина

на пръсти покрай теб в съня ти,

ще остане след мен моето име,

гласът ми често ще те пита...

Ще остане след мен онова тънко ухание

на вино,

на огън,

на зима,

на билка.

 

Един ден,

когато няма да ме има...

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??