14 июн. 2019 г., 19:46

Един... един... единствен звук 

  Поэзия » Любовная, Другая
379 5 8

 Ела!

 Повиках те, погледнала в звездите.

 И в отговор-небесен лъч ме заслепи.

 Усетих безтегловност...

 Душата извиси се!

 Литнаха прашинки чувства,

 потънах сякаш в захарен памук.

 И гмурнах се във облачните бури,

 да търся теб безумно, мое захарно петле.

 Не ме е страх от стражи-мълнии измамни.

 Оръжие-непобедимо е влюбеното ми сърце.

 И крача смело по звездите, пътека с аромат

 на мляко-кадифеномлечен път.

 Наоколо планети много светят,

 но вперила очи в един...един...

          Единствен звук!

 И този звук е с вкус на захар,

 красиво захарно петле.

 През мълнии-пазачи ще премина.

 Обичам го! Лъч небесен ме зове!

© Цветето Б. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??