29 апр. 2016 г., 19:22

Един момент... 

  Поэзия
584 0 0

Един момент...

Тъгата е изпълнила 
душата ми до край.


Чувствам се сякаш се
намирам на дъното 
на този свят.

Самотен и потънал в мисли. 
Гледах навсякъде търсейки нещо, което да отключи моето сърце.

Видях го след дълго време,
скитайки по този свят.

Видях я в тълпата,
видях нейната красота и нежност.

Беше само един миг, 
който промени цялото ми човешко същество.

© Емил Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??