Един момент...
Тъгата е изпълнила
душата ми до край.
Чувствам се сякаш се
намирам на дъното
на този свят.
Самотен и потънал в мисли.
Гледах навсякъде търсейки нещо, което да отключи моето сърце.
Видях го след дълго време,
скитайки по този свят.
Видях я в тълпата,
видях нейната красота и нежност.
Беше само един миг,
който промени цялото ми човешко същество.
© Емил Костов All rights reserved.