21 февр. 2018 г., 20:42

Един от онези 

  Поэзия » Любовная
523 2 3

Един от онези

 

Той бе един от онези

за които казват,

че срещаш ги

един път в живота.

Погледнеш ли го

губиш се в погледа му.

Целунеш ли го

дъхът ти спира.

Докоснеш ли го

настръхваш.

Прегърнеш ли го

не искаш никога да пускаш.

Той бе един от онези,

които на никой друг не приличат,

които за цял живот

би обичал!

© Gabriela Georgieva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??