31 окт. 2008 г., 10:14

Един сонет за любовта 

  Поэзия » Любовная
1007 0 1

Аз ще ти шепна с букви на безмълвен лист...
От думи устата ми пресъхва
и като музика на младши пианист
в небитието всеки стон заглъхва.
След дълги часове на чувствени вражди,
ме оставя времето като мълчи
там, във небосвода на ярките звезди,
да търся вечно аз твоите очи.
Спокойствие, утеха! Тях ги няма вред,
щом съдбата опитвам да отричам!
И вече няма как да продължа напред
без да споделя колко те обичам...

Знай, сега, каквото и да става,
сърцето ми при теб остава!

© Дон Кихот Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??