30 янв. 2013 г., 15:30

Един за друг сме с теб създадени... 

  Поэзия » Любовная
624 0 0

Един за друг сме с теб създадени

и толкоз близо бяхме един до друг.

Ала принца в мен не го намери.

Все още търсиш ли го в някой друг?

 

Принцовете и принцесите са в приказките.

До днес все още ли не го разбра?

И вместо тях на децата ни

препрочиташ ги всяка нощ сама.

 

Притвори очи, отпусни се,

умора, виждам, има в тях.

И аз, и ти навярно изморихме се

да търсим туй, което бе до нас.

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

 

 

 

 

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??