Един за друг сме с теб създадени
и толкоз близо бяхме един до друг.
Ала принца в мен не го намери.
Все още търсиш ли го в някой друг?
Принцовете и принцесите са в приказките.
До днес все още ли не го разбра?
И вместо тях на децата ни
препрочиташ ги всяка нощ сама.
Притвори очи, отпусни се,
умора, виждам, има в тях.
И аз, и ти навярно изморихме се
да търсим туй, което бе до нас.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Всички права запазени