19 сент. 2021 г., 17:44

Единствен 

  Поэзия » Любовная
342 1 2

Не мисля за утре – заспивам на твойте гърди

и тайно си плача от щастие – не знаеш, нали?

Когато си с мен съм красива и топла жена,

когато те няма съм залез и кротка тъга...

 

Не мисля за утре, защото обичам сега

и грешна, и праведна с теб съм щастлива жена...

Когато те няма – притихвам до стон в самотата,

когато си с мен – на небето изгрявам с луната.

 

Не мисля за утре, защото те има сега,

за теб съм огнище, за друг мъж съм къс от скала...

Когато си с мен съм обичана, жива, добра...

Когато те няма – в съня ти прошепвам: Ела...

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??