Една съдба - зачеркната от Бога.
Една душа - изгряла във звезда.
Една жена - загърбила облога
завинаги превърна се в сълза.
За мъж един - единствена любима
във този и за следващи живот.
Прекрасно нежна и неповторима,
в сърце разгаря спомени без брод.
Една любов - за тях определена
кармично свързана във две души.
Едната в Рая, другата смутена,
очакващи я... да се прероди.
© Таня Мезева Все права защищены
Емотикончето е красноречиво!