Мога с часове наред да гледам в очите ти...
без да говоря,
без да спирам ще целувам лицето ти
и пак ще повторя.
Прошепвам ти тихо - още малко остани...
искам да запазим този миг...
чакахме го дълги дни...
Мога да гледам винаги в очите ти...
с онази чиста, истинска любов
и с длан ще галя нежно косите ти...
моя единствена любов...
© Велина Все права защищены
Приятелството по-ценно, дори от любовта е.
Приятел се намира трудно в живота,
а да го изгубиш, губиш нещо свое...