16.05.2009 г., 9:38 ч.

Единствена любов 

  Поезия » Любовна
622 0 1

 

Мога с часове наред да гледам в очите ти...

без да говоря,

без да спирам ще целувам лицето ти

и пак ще повторя.

 

Прошепвам ти тихо - още малко остани...

искам да запазим този миг...

чакахме го дълги дни...

 

Мога да гледам винаги в очите ти...

с онази чиста, истинска любов

и с длан ще галя нежно косите ти...

моя единствена любов...

 

 

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не искам да те загубя, когато те намерих.
    Приятелството по-ценно, дори от любовта е.
    Приятел се намира трудно в живота,
    а да го изгубиш, губиш нещо свое...
Предложения
: ??:??