6 авг. 2006 г., 22:23

Една цигара време... 

  Поэзия
1343 0 4
Една цигара време
преди мисълта за теб
отново ме обземе
Зная-
никой не може да те отнеме,
защото не си мой
Докато взема в ръце живота свой-
само въпрос на време е!
Ти си похотлива игачка
не искам да съм жестока,
но една прекрасна случка
остави ми рана дълбока!
Имам нужда да забравя
ти си просто предтекст,
за да не се изоставя
Бреза от вятъра огъната-
извита,не пречупена
ще се изправя!
В такива мисли погълната,
в безразличния залез усетих те
От две лъчи-ръцете ти,обгърната
за теб дори заболя ме
Ти никога няма да надникнеш през мислите,
заслепен от миража в истините...
Запази това,
което ти позволя да вземеш,
после си остави време да се съвземеш,
защото те чака дълъг път-
към бъдещето да поемеш...
Едничко настоящето ти е с мене
Наслаждавай се,
преди да те омая,
докато миналото ми изтлее,
защото не след дълго ще забравя...

© Мирослава Грозданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • С всеки изминал ден се убеждавам,че мъжете мислят само с втората си глава...за жалост
  • На мен ми хареса.Реално е.Такива са мъжете-първичен инстинкт.Приемат нещата външно,без да си представят, че има и вътрешност...Браво на теб!
  • Ами благодаря,въпреки,че не мисля да го коригирам
  • Има...Има, но има и малко,съвсем малко работа му трябва...Според мен е добро, но...Поздрав!Хенри
Предложения
: ??:??