27 окт. 2011 г., 15:56

Една любов 

  Поэзия » Другая
499 0 1

Тя лежи до мен и ме прегръща,

гали ме с мъничките си ръце и едва изрича „мамо, 'бичам те“,

и ме нарича „сладка мама“...

…имам най-прекрасното дете…

 

Част от мен изчезна безвъзвратно…

влюбих се и заобичах пак,

молих се за нещо истинско и го получих

с цената на изгубения бряг…

 

Тя лежи до мен и се откривам

в чистата усмивка на детските очи,

в блясъка на думите и искрени… и това боли…

 

Част от мен изчезна безвъзвратно, друга се роди…

© Таня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • МНОГО Е ХУБАВО!БРАВО!
Предложения
: ??:??