29 янв. 2010 г., 10:23

Една мечта 

  Поэзия » Любовная
424 0 1

едно сърце изгарящо от болка се моли в тишината

едни очи говорят мълчаливо в тъмнината

една душа умира бавно в самотата

дале ще бъдат чути те

дали ще са видяни

може би?...

... но късно е!

ръцете молещи за обич за прегръдка

бавно се отпускат и сбогом казват устните

искащи единствено целувка!!!

© Росица Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??