9 апр. 2007 г., 22:02

Една мечта 

  Поэзия
666 1 2

Една мечта, от надежда за любов родена,
като стрела пронизва душата ми ранена,

една мечта над другите е извисена,
но без живот оставя тя от спомени пленена,

една мечта тъй силно е желана,
но отворила е тя дълбока рана,

една мечта неосъществена,
потъва във забрава несподелена.

© Румен Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??