9.04.2007 г., 22:02 ч.

Една мечта 

  Поезия
665 1 2

Една мечта, от надежда за любов родена,
като стрела пронизва душата ми ранена,

една мечта над другите е извисена,
но без живот оставя тя от спомени пленена,

една мечта тъй силно е желана,
но отворила е тя дълбока рана,

една мечта неосъществена,
потъва във забрава несподелена.

© Румен Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??