13 дек. 2014 г., 19:33

Една от онези 

  Поэзия » Другая
441 1 1

Аз съм една от онези, които не забелязвате.

Аз съм една от онези, които ви карат да обръщате гръб.

Аз съм една от онези, които подигравате.

Аз съм една от онези, които повдигат самочувствието Ви.

Аз съм една от онези, които според вас не струват нищо.

Аз съм една  от онези, които според вас нямат бъдеще, нямат и настояще.

Аз съм една  от онези, които смятате за студени и надменни.

Аз съм една от онези, които смятате, че нямат нищо.

 

И да! Аз съм от онези, но не тези, които Вие сочите с пръст.

Аз съм от онези, които живеят по своя начин.

Аз съм от онези, които са решили да не бягат от себе си.

Аз съм от онези, които не престават да следват мечтите си.

Аз съм от онези, които се борят всекидневно с такива като вас.

Аз съм от онези, на които не можете да наложите власт.

Аз съм от онези, които избират свободата.

Аз съм от онези, в които властва добротата.

Аз съм от онези, които следват своя път и ничии чужд.

Аз съм от онези, чиито свят е друг!

© Нели Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??