22 июн. 2017 г., 01:32

Една половинка 

  Поэзия
826 1 0

Чудно е как един поглед,
Едно докосване,
Една ласка,
Една усмивка,
Едни очи,
Един аромат,
Едно сърце,
Една душа,
С друга едно цяло правят.
Самотно е когато си един,
Сам самичък на света.
Една половинка от едно цяло,
Когато е сама не може да живее.
Само съществува.
И когато срещне своята половинка,
Която ѝ пасва идеално.
Всичко се променя.
Започва да живее.
Да обича.
Да чувства.
И някак си всичко се подрежда.
Хаоса е споделен.

 

© Nati Petkova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??