Една вълшебна фея
усмихната, изящна, добродушна -
във стария си замък тя живее
и обичта ù свети - блян въздушен.
Тя е фея - оцеляла по чудо!
Тях отдавна вече ги няма.
Да усетиш как въздушно целува
и насън кротко те притаява.
Тя рисува своята нежност
и я раздава изцяло, докрай.
Обичта ù - градина безбрежна,
разцъфтяла сякаш във рай.
Тази фея доброто докосва
дремещо в някой от нас.
С чудесата си тя омагьосва
и ни кара да пеем на глас.
Да отворим сърцата за нея -
раздаваща обич, любов!
Нека с доброто живеем -
в свят за доброто готов!
© Румяна Все права защищены