May 15, 2014, 10:09 PM

Една вълшебна фея 

  Poetry » Other
704 0 0

Една вълшебна фея

усмихната, изящна, добродушна -

във стария си замък тя живее

и обичта ù свети - блян въздушен.

 

Тя е фея - оцеляла по чудо!

Тях отдавна вече ги няма.

Да усетиш как въздушно целува

и насън кротко те притаява.

 

Тя рисува своята нежност

и я раздава изцяло, докрай.

Обичта ù - градина безбрежна,

разцъфтяла сякаш във рай.

 

Тази фея доброто докосва

дремещо в някой от нас.

С чудесата си тя омагьосва

и ни кара да пеем на глас.

 

Да отворим сърцата за нея -

раздаваща обич, любов!

Нека с доброто живеем -

в свят за доброто готов!

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??