29 нояб. 2004 г., 12:10

Едно 

  Поэзия
1126 0 0
Едно

Върни се, не се отдалечaвай.
Върни се, моя ти мечта.
Не ме оставяй в нощите да страдам,
не ме оставяй и тази нощ сама.
Копнея тялото ти да докосна-
тъй прелестно е то.
Копнея устните ти да целуна-
с моите да са те едно.
С прегръдка нежна ти дари ме
и легни на моето легло.
Нека тази нощ да бъде наша,
нека бъдем ний едно!

© Мерт Птах Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??