15 дек. 2007 г., 23:08

Едно чувство... 

  Поэзия » Любовная
595 0 1
Две сърца туптят в ритъм див,
целувки страстни, дъх горещ
и ласки опасни.
Ражда се нова любов
след залеза нов,
и две тела сливат се в едно.
Нежна топлина гали кожата коприна,
втора любов такава дали се намира.
Телата едно в друго се допират,
от страст се превиват
и не искат да спират, не искат да спират...

© Анита РаНгелОва Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • влязох в момента!!и повятрайми и аз неискам да спират!!
    страхотен стих направо се изпотих докато го четах
Предложения
: ??:??