3 нояб. 2013 г., 19:42

Едно момче в мен още си живее 

  Поэзия
633 1 0

Едно момче в мен  още си живее.

То още търси своето момиче...

Изгряваща луна да чака с нея

 и влюбен,  в лунната трева да тича...

 

Едно момче все още там остава

на лунната трева... И още чака...

Мечтата си не иска да забрави

и тихо, тихо си говори с мрака...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??