25 янв. 2011 г., 09:45

Едно сърце 

  Поэзия » Любовная
956 0 1

Едно море бушува още,

едно сърце будува нощем,

не ще да чува,

реве, тъгува.

Една любов, безбройни вопли,

очите черни - вечно топли 

не ще забрави,

не ще забрави.

Една сълза кристално чиста

сама по теб сега се стича,

на мен прилича

и теб обича.

В сън вълшебен идваш тихо нощем

и тази вечер пак ела, защото

сърце тъгува,

море бушува.


      Златко Станоев

© Златко Станоев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??