Едно сърце
Едно сърце, туптящо винаги за Любовта.
Едно сърце, разбивано на късчета.
Едно сърце търсещо жената, Тя.
Едно сърце лъгано от очите, от разума.
Едно сърце тупти в гърдите ми сега.
Едно сърце... умира част от него в Любовта.
Едно сърце, честно, изпълнено с тъга.
Едно сърце, то помни, не забравя Никога.
Едно сърце се стопля от една жена.
Едно сърце страда когато си отиде Тя.
Едно сърце успокоявам след раздялата.
Едно сърце, то е мое, моето сърце.
Едно сърце, добро, сърцето на дете.
Едно сърце туптящо в гърдите ми сега.
Едно сърце очаква отново Любовта.
Едно сърце ще ми покаже жената, това е Тя.
Едно сърце ще ме отведе при любимата.
Едно сърце търси друго, сърце на жена.
Едно сърце ще тупти до друго някога.
Едно сърце за мойте деца, добри.
Едно сърце не ще ги то остави сами.
Едно сърце за приятели добри.
Едно сърце, там в ляво в гърдите ми, тупти ли тупти.
Едно сърце, не бих го лъгал повече, Дали.
© Валентин Миленов Все права защищены