3 мая 2018 г., 02:10

Едно ванилено момиче 

  Поэзия » Любовная
1259 3 5

Едно ванилено момиче

вали орхидеени мечтания,

а в очите му вълни

от лилави обещания.

 

Едно ванилено момиче

плете поезия и проза,

а в душата му разцъфват

милион червени рози.

 

Едно ванилено момиче

рисува щъркелите боси

и верни отговори търси

на своите несбъднати въпроси.

 

Едно ванилено момиче

с окото фотоапаратно снима

и запечатва кадрите които

моментът много бързо взима.

 

Едно ванилено момиче

в мен пали клада страстна

и с усмивката си чиста

е така ванилено прекрасна.

 

 

© Наско Енев - РИМПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??