за теб – погледите възхитени,
за мен – прашния ъгъл в килера;
за теб – да не мислиш за хляба,
за мен – само хляб и вода се полагат;
за теб – на целия свят да крещиш,
за мен – с Бога тихо на Ти да говоря;
за теб – свободата да бъдеш където поискаш,
за мен – затворът да ми е свободна душата;
за теб – ужасът болката да познаеш,
за мен – без страх твоите болки да чувствам;
за теб – трезво да чертаеш своето утре,
за мен – да разсмивам Господ с мечтите си;
... и изобщо
всичко
по равно...
23.05.2010
----------------------------------------------------------------------
www.spiritofburgas.web244.com
----------------------------------------------------------------------
© Соня Емануилова Все права защищены
И това ако не е любов