29.06.2010 г., 14:23 ч.

Едно за теб, едно за мен 

  Поезия » Любовна
683 0 9

 

 

за теб – погледите възхитени,

за мен – прашния ъгъл в килера;

 

за теб –  да не мислиш за хляба,

за мен –  само хляб и вода се полагат;

 

за теб – на целия свят да крещиш,

за мен – с Бога тихо на Ти да говоря;

 

за теб – свободата да бъдеш където поискаш,

за мен – затворът да ми е свободна душата;

 

за теб –  ужасът болката да познаеш,

за мен –  без страх твоите болки да чувствам;

 

за теб – трезво да чертаеш своето утре,

за мен – да разсмивам Господ с мечтите си;

 

 

... и изобщо

всичко

по равно...

 

 

23.05.2010 

 

 

----------------------------------------------------------------------

www.spiritofburgas.web244.com
----------------------------------------------------------------------


 

 

 

 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??