26 дек. 2021 г., 22:49

*.* 

  Поэзия
393 0 0

Въпреки че в началото може да е трудно да се понесе

 Стъпка по стъпка ще успееш,

когато се откъснеш от болката, която е там 

 

 Държиш се твърде здраво към сърцето си,

а не към главата

 Първите стъпки са най-трудната част в опит да забравиш

 

Може би е вярно, че загубих всичко, което обичам

 Но съня не може да ми помогне да изключа ума си

 Аз съм напълно празен

 

 Може би е вярно

 Изгубих всичко, което обичам

 Това са моите смесени емоции, от което ти е писнало

 Не мога да се отърся от чувството

 

 Разкървавявам болката, но се държа

 Подхранвам любовта, която имах

 Но сега я няма, ако не си тук, предпочитам да съм сам

 

 Знам, че все още говоря с теб в съня си

 Наясно съм, че те няма, но все пак това е дълбоко

 Ще те видя отново със собствените си очи,

докато пресичам сърцето си и се надявам да умра

 

 Чуваш ли гласа ми, докато заспиваш

 Усети ли болката ми, когато трябваше да си тръгнеш

 Ще ме видиш отново със собствените си очи,

когато кръстосвам сърцето си и се надявам да умра

 

 Ти беше единствената, която разбра болката

 Ние бяхме единствените, сега съм само аз

 Но все пак продължавам да живея за теб

 

Не искам да губя компанията ти,

докато се давя в емоции

 Заобиколен, изгубен в самота

 Да обичаш и живееш, преди да си отиде

 

Волята ми е разбита и цялата ми надежда,

люлее се по конец

 Ако бях повярвал повече в себе си и се вслушах в това, което ми казаше

 

 Защото знам, че изглежда,

че съм се изгубил и вътрешно се разпадам

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??