27 окт. 2011 г., 17:40

Ефимерно 

  Поэзия » Любовная
972 0 8

Изтъках те от свойте въздишки.
Нарисувах те с дъх - акварелно.
Подарих ти очи, да ме виждаш,
и нозе сътворих, да ме следваш.


Стана твърде красив! Бутафорен!
Не такъв съм те искала мислено...
Ефимерна илюзия моя!
Ще се случим ли с тебе наистина?!

© Валерия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??