3 июн. 2006 г., 12:07

Его 

  Поэзия
1691 0 4
Его

Погледни тук ,виж атмосферата
От тук се вижда целия свят
Хайде давай - проследи ми идеята
Посети моите рай и ад

Виж континента ,на който живея
Виж милионите хора ,всеки един
Тук бях плакъл ,тук ще се смея
Тук беше и остава живота незабравим

Ето я и моята малка страна
Тук където бих пракарал дните си
Точно тук се родих и тук ще умра
Тук ще изпълня мечтите си

Това там е моя роден град
Ето там ще остана завинаги
Дните в шум ,изпълнени с цвят
Само тук съм добре винаги

Това по средата съм аз
Изпълнен със страх ,бягащ от всички
Понякога празен ,но винаги със страст
Казвах : "Обичам ви ! "

Моето его ви прати от космоса в мен
Сякаш важен съм аз и моите мисли
Защото живях всеки ден
За да пълня празните листи

В мен има още много живот
Сякаш целия свят живее в мен
Отделна страна съм ,отделен народ
Където егото не те прави студен

Аз живея за да съществувам
Следвайки ден подир ден
Аз живея за да рисувам
Но всъщност това е егото в мен

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??