24 сент. 2011 г., 11:01

Ех, Гьорге, Свети Гьорге... 

  Поэзия
607 0 13

ДНЕС, СЛЕД ДЪЛГА БОРБА СЪС СЕБЕ СИ, ПРИЯТЕЛЯТ МИ, ГЕОРГИ КОЛЕВ, СЕ ОЖЕНИ

 

 

Ех, Гьорге, Свети Гьорге, стари харамийо,

с бойното си копие набучи не змеица,

а най-чистата от всичките Марии.

А сега – мъчи се!

 

Сал се чудя ние кво ще правим 

без светия в кафенето?

Абе, хайде засега наздраве,

туй да ни е дерта!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??