6 мая 2007 г., 10:54

ЕХ, СЪРЦЕ 

  Поэзия
576 0 2
                                 ЕХ, СЪРЦЕ

                 Ех, сърце  мое, мило    и   голямо,
                 колко обич раздаваш на хората само...
                 Душата   заредена  с   много   сила,
                 стихове   реди  в   нощта   красива.

                 Всеки  звук   и   нежна   песен  -
                 прави всеки миг от живота ми чудесен!
                И  сърцето  ми  добро  се  зарежда,
                с  много  обич   и  много   надежда...
  

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??