8 апр. 2008 г., 09:03

Ехото на чувствата отеква... 

  Поэзия » Философская
964 0 29

Ехото на чувствата отеква

в празното пространство на душата.

Мислите са облачета леки,

пръснати от шепнещия вятър...

Питам се в просъница: коя съм?

Колко още от мига ще взема?

 

...И препускат влюбени Пегаси

във измислената ми вселена...

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??