7 февр. 2016 г., 20:51

Ела 

  Поэзия » Другая
228 0 1

Ела виж какво направи с мен любовта,

изгони сълзите, мрачните дни.

С нея няма да дойде смъртта,

всичко, всичко от нея вземи.

Ела попитай какво е любов?

Какво от нея и къде да я търсиш.

По много пътеки ни води живота суров,

всяка крачка къде ще я стъпиш?

Ела остани с любовта до последния дъх,

всичко друго изгони. Любовта и там ще запомниш.

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Ела остани с любовта до последния дъх"
    Харесах! Поздрави!
Предложения
: ??:??