Feb 7, 2016, 8:51 PM

Ела 

  Poetry » Other
227 0 1

Ела виж какво направи с мен любовта,

изгони сълзите, мрачните дни.

С нея няма да дойде смъртта,

всичко, всичко от нея вземи.

Ела попитай какво е любов?

Какво от нея и къде да я търсиш.

По много пътеки ни води живота суров,

всяка крачка къде ще я стъпиш?

Ела остани с любовта до последния дъх,

всичко друго изгони. Любовта и там ще запомниш.

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Ела остани с любовта до последния дъх"
    Харесах! Поздрави!
Random works
: ??:??