12 мар. 2016 г., 19:02

Ела 

  Поэзия » Любовная
301 0 1

Ела да ме обичаш

така както никой не успя.

Ела да ме обичаш правилно

не искам грешната любов.

Искам да е просто

стига да е истинско.

Думите не са достатъчни

обичай ме с действия.

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??