Mar 12, 2016, 7:02 PM

Ела 

  Poetry » Love
300 0 1

Ела да ме обичаш

така както никой не успя.

Ела да ме обичаш правилно

не искам грешната любов.

Искам да е просто

стига да е истинско.

Думите не са достатъчни

обичай ме с действия.

© Стефани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??