9 июл. 2007 г., 09:55

Ела! 

  Поэзия
602 0 0
Обичам те! А ти защо не можеш?
Защо реши, че още съм дете?
Ти вгледай се в очите ми тревожни
и погледа ми виж, че те зове:
- Ела при мен. До болка прегърни ме!
Забрави за възрастта!
В любовта години не броиме,
а се облягаме на обичта!
Ела! Поспри в очите ми кафяви
и ще откриеш колко съм сама.

© Пжжжж Сооооо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??